De Velodepot Postfietsen zijn er!

Hello!

Binnenkort krijgt de pers er weet van, maar we willen het jou als eerste laten weten: de Postfietsen, de eerste reeks van ons Velodepot huismerk, staan te blinken in de etalage!

Voor 850€ krijg je een circulaire primeur waarmee je zonder kopzorgen dagelijks door de stad kan zoeven: verlichting voor en achteraan op naafdynamo, 7 speed naafversnellingen, rollerbrakes, brede banden die geen tramsporen vrezen en een handig bagagerek vooraan: alles wat je van een moderne fiets verwacht, maar dan sociaal en circulair!

Postfiets

Je kan ze komen testen en we helpen je graag verder met extra opties  zoals een kinderstoeltje of een extra bagagerek waar je EU genormeerde bakken in kan plaatsen. Maar waarschijnlijk heb je die extra bagageruimte niet nodig, omdat de eye-catcher vooraan aan 98% van je behoeften voldoet:

Zoek je nog extra procenten? Ook die krijg je achteraan met de standaard extra lange bagagedrager waar je zelfs mét kinderstoeltje nog fietstassen (bijvoorbeeld van Ortlieb) op krijgt zonder kunstgrepen uit te halen:

De postfietsen zijn er in drie maten 46cm, 50cm, 55cm. Deze hebben geen invloed op de zithouding, wel op de stabiliteit en instap. We adviseren je graag wanneer je een testrit maakt!

We kunnen maar twintig van deze fietsen aanbieden, dus snel zijn is de boodschap. We zien je graag bij Velodepot! Onze openingsuren vind je hier terug.

De ploeg

Velodepot
www.velodepot.be
Van Den Hautelei 225
2100 Deurne
0477 86 30 08

p.s. Is zo’n Postfiets toch niet wat je zoekt? Geen probleem, er zitten nog andere reeksen in de pijplijn, en ook unieke huismerk exemplaren vind je hier.